Cautare

3528 de rezultate pentru "accident rutier jebel judet timis" (2.97 secunde)
Politistii de la Rutiera si-au scos radarele pe sosele duminica si au incercat sa-i tempereze pe soferii care apasa prea mult pedala de acceleratie Politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj si de la Biroul Rutier Craiova au organizat duminica o actiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesiva pe drumurile din judet.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie.
Alte intarzieri au fost inregistrate in judetul Timis, unde circa 2.500 de pensionari au primit drepturile cuvenite pentru noiembrie abia zilele trecute. ... Suma totala a banilor care nu au ajuns la timp in judet se ridica la 981.428 de lei.
Intr-un judet din Romania s-au inregistrat cresteri mai mari decat in Bucuresti Salariul mediu brut in mediul privat din Romania a crescut in acest an cu 4,1%, un avans aproape dublu fata de media nationala fiind raportat in judetul Timis, in timp ce pentru judetele din Transilvania, Muntenia si estul Romaniei castigul a ramas la acelasi nivel din 2013.
In judetul Timis se inregistra cea mai scazuta prezenta la urne la ora 18.00, de 26,73% din alegatorii inscrisi in listele electorale, urmat de judetele Maramures - 28,73%, Cluj - 28,87%, Arad - 29,32% si Sibiu - 30, 92%.
Aceste judete sunt urmate de Brasov (157), Dolj (118), Timis (102), Mures (101) si Iasi (100), unde au fost inregistrate intre 100 si 200 de firme in cele aproximativ 2 luni de zile de la lansarea programului de sustinere a tinerilor antreprenori.
Dar eu vreau sa traiesc realitatea acestei tari, a acestui judet. ... Din nefericire, atat premierul, cat si presedintele tarii, dau dovada ca nu sunt deloc cu fata catre acest judet, mai ales ca ii leaga atat de multe de Constanta.
Specialistii in agricultura spun ca productia medie pe judet, cea mai mare inregistrata in ultimii zece ani, a fost cea din 2004, de 3.792 de kilograme de grau la hectar (productia medie pe judet se calculeaza ca medie aritmetica a tuturor cantitatilor declarate de fermieri la Directia Agricola).
Alesii doljeni cred ca reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice, institutie care va imparti banii primariilor din judet de la 1 ianuarie 2007, nu cunosc problemele din teritoriu si nu vor reusi sa distribuie banii dupa nevoi.
In judet s-a inregistrat o prezenta la vot pentru alegerea unui parlamentar european de 29,56 %. ... In ceea ce priveste voturile primite de partidele politice pentru Parlamentul European, constantenii din judet au votat PD in procent de 32,87%, iar in municipiu 32,53 %.
Anchetele sociale realizate de primariile din judet au eliminat de pe listele celor care primesc ajutor social aproximativ 3.000 de beneficiari.
Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet.
Daca acest lucru nu mai reprezenta o noutate si avea drept motiv si faptul ca zeci de mii de cetateni cu drept de vot din judet se afla la munca in strainatate, interesant de observat este ca in turul II mai bine de 10% dintre satmarenii care s-au prezentat la urne in primul tur au preferat sa stea in fata televizorului sau sa faca altceva.
A urmat un adevarat raliu, prima oprire fiind la inaugurarea lucrarilor de consolidare si refacere sistem rutier pe DN 21 km 90+750-105+500.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
Exista posibilitatea impunerii unor restrictii suplimentare ale traficul rutier, cu precadere pentru camioane, pe toate autostrazile din Slovenia.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si Codul Rutier. Marti, pe 3 februarie, senatorii vor redeschide noul Cod Rutier, amanat de prea multa vreme din diferite motive. ... As mai adauga si faptul ca exista anumite rezerve ale USL privind adoptarea, in forma actuala, a noului Cod Rutier.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. ... Constructia Pasajului rutier de pe str.
google-analytics.com